Tek kelimeyle mükemmel memnun olduğum içinde 2012 den beri bindiğim tüm arabalarıma alır almaz sizde yazılım yaptırıyorum müptelası oldum diyebilirim.very very good
Volkswagen Jetta model benzinli aracınızın ürettiği 105hp / 175nm motor gücünü, Türkiye normlarında hazırladığımız chip tuning(ecu)yazılım uygulaması sonrasında, 130hp / 215nm ’lik performansa ulaşmasını sağlamaktayız. Kazanılan +25hp / + 40nm güç artışı sonrasında aracınızın egzoz emisyon değerleri kesinlikle değişmemekte ve duman atmamaktadır.
Tüm yazılımlarımız, hem güç dağıtımı açısından motor mekaniğine extra yük bindirmeden ve yakıt verimliliğini göz önünde bulundurarak yük tipi dyno üzerinde test edilmektedir. Optimum güvenilirliği muhafaza ederken azami gücü elde etme yeteneğimizle ön plana çıkıyoruz.
Volkswagen Jetta Aracınızın motoruna uygulanacak chip tuning (ecu) yazılım işlemi ortalama 1 saat sürmektedir, daha fazla bilgi için lütfen Sık Sorulan Sorular bölümümüzü inceleyiniz.
Güç Kazanım - Performans Grafiği
Volkswagen marka araçlarına Chip Tuning yazılımı uyguladığımız müşterilerimiz Tüm yorumlar
Tek kelimeyle mükemmel memnun olduğum içinde 2012 den beri bindiğim tüm arabalarıma alır almaz sizde yazılım yaptırıyorum müptelası oldum diyebilirim.very very good Volkswagen Jetta 1.2 TSI - 105Hp @130 Hp29.12.2017
Merhaba, fazlasıyla memnunum herhangi bir sorun da yaşamadım. 150 bin de yaptrdim yazılım uygulamasını şuan 320 bin .TeşekkürleR Saygılar, Volkswagen Jetta 1.6 TDI - 105Hp @140 Hp21.06.2017
Öncelikle yapılcak olan yazılım hakkında pekte bir bilgim yoktu hatta ön yargılarım vardı arabaya zarar verirmi vs fakat yaptırdım ve şuan çok memnunum hem yakıt hemde performansta inanılmaz bir değişim oldu herkes gönlü rahat bir şekilde remapsı seçebilir . BMW 3-Serisi 316i - 136Hp @220 Hp21.06.2017( Devamını oku )
Kürşat K.Uygulama öncesi tereddütlüydüm ve motora zararı var mı diye çok araştırdım. Remapsın bu işi hakkıyla yaptığı kanısına vardım ve üç aydır keyifle aracımı kullanıyorum herşey için teşekkürler.Volkswagen Golf 1.6 TDi - 105Hp @140 Hp26.11.2020( Devamını oku )
Oncelikle hizmet veren arkasalarin misafirperverligi ve guler yuzlu olmasi cok guzel.yaptiklari iste iyi ve kendilerinden emin olmalarida cok onemli.yapilan istende memnun kalinca baska ne denebilirki.cok tesekkurler bana aracimin nekadar guclu bir performansa sahip oldugunu gosterdiginiz icin ;)Peugeot 308 1.6 HDi - 92Hp @115 Hp20.02.2019( Devamını oku )
Arabamı satmak üzereyken remaps'i duydum. Az yakan, çok daha hızlı olan bir arabam oldu. Araba adeta kişilik değiştirdi. Teşekkür ederim.Citroën C4 1.6 HDI - 92Hp @115 Hp02.12.2016( Devamını oku )
Merhabalar Konya’dan özel olarak Ankara’ya gelmiştim Ümit abi ile tanışmak deneyimleri halkında konuşmak çok iyi geldi. E63 kasa 2006 model M6 aracıma limit iptali ve çıtırından bir yazılım uyguladık. Her şeyden önce esnaflığı sıcak davranışı arabalara olan sevdasından dolayı Ümit abi ve Remaps ailesine teşekkür ederim . Araç hakkında konuşacak olursam zaten canavardı bir de ejderha oldu karara. Şansıma hemen deneme fırsatım oldum ve aynı araçla rol yapma fırsatım oldu çok sevdiğim bir arkadaşımla. Deneme sonrası 3 kez önde bitirince o da yaptırma kararı aldı.. herkese selamlar BMW M6 M6 - 5.0 V10 - 507Hp @537 Hp19.01.2021( Devamını oku )
Hakan S.Aracımın performansında tatmin edici seviyede artış oldu Focusum daha güçlü, sürüşü daha keyifli bir araç haline geldi..Bir sonraki aracımı yine Remapsa getirmeyi düşünüyorum. Sakarya remaps şubesi Tarık Kıyar a teşekkür ederim.Ford Focus 1.6 TDCi - 95Hp @120 Hp09.02.2019( Devamını oku )
Bilgi ozen tecrube kalite hersey icin tesekkurler guzel uygulama yakit performans ve tasarruf geliyor beraberinde cok basarili her aracimi getiririm mutlaka memnun kaldimBMW 3-Serisi 320d - 184Hp @210 Hp02.12.2016( Devamını oku )
öncelikle aracım markası hyundai i30 normalde performansı iyi bir araç bir gün internette dolaşırken sayfada chip tuning reklamları çıktı biraz araştırdım ustaların yorumlarını dinledim birçoğu iyi olmadığından bahsediyor araç çabuk yıpranıp motor bloğunu çatlatıp piston kırmalardan daha birçok korkulu rüyalara uzanan serüvenler kafam çok karışmıştı ( ta ki remaps si bulana kadar) anlattıklarım hepsi doğrudur bunlar yaşanmış olaylar ama neden oluyor diye soracak olursanız piyasada ki bu işi bilinçsizce yapmış ustaların eseri çünkü yazılımı atarken neyi hangi oranda açacaklarının değerini bilmedikleri için araç ileride zarar görmüş oluyor dolayısıyle bu işi her yer de yapılamayacağını remaps si bulduktan sonra öğrendim her şeyden önce yetkili arkadaşlar makina mühendisleri gerçekten bu işte kendilerini çok iyi yetiştirmiş ustadlar gerek yurtdışı eğitimleri gerek burada almış oldukları eğitimlerini meyvesini aracıma yaptıkları güncellemelerden sonra gördüm sizlere tarif edemeyeceğim bir deneyim yaşadım bir araç bu kadar mı başkalaşım geçirir emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim inanılmaz bir performans eminim ki bu işlemlerden sonra aracınızı daha çok seveceksiniz . iyi ki varsınız REMAPS....Hyundai i 30 1.6 CRDi - 136Hp @165 Hp09.03.2021( Devamını oku )
Arac fark etti özellikle yokuşlarda. 200 km ile bile yokuşta giderken hızlanmaya devam ediyor .. Remaps’ın yaklaşımları ve çözümleri çok başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim. Uzun sure kullanıp sonra tekrar bakmak lazım Volkswagen Golf 1.4 TSI - 125Hp @145 Hp04.05.2019( Devamını oku )
yazılım sonrası aracım az yakıp çok performans vermeye başladı . Bu işi türkiyede en iyi ve sağlıklı yapan tek firma.
aldıkları parayı sonuna kadar hakkediyorlar
150hp passatım 200 hp oldu aşırı zevkli hale geldi şiddetle tavsiye ederim .ilgilerinden dolayı teşekkür ederimVolkswagen Passat 2.0 TDI CR - 150Hp @195 Hp18.08.2020( Devamını oku )
Ümit bey ve ekibi çok profesyonel bir iş yapmaktadır aracım 5.20d ona yazılım yaptırdım ve çok memnunum yaptırmak isteyen herkese tavsiye ederimBMW 5-Serisi 520d - 184Hp @220 Hp13.08.2020( Devamını oku )