Alfa Romeo Brera model benzinli aracınızın ürettiği 260hp / 300nm motor gücünü, Türkiye normlarında hazırladığımız chip tuning(ecu)yazılım uygulaması sonrasında, 270hp / 325nm ’lik performansa ulaşmasını sağlamaktayız. Kazanılan +10hp / + 25nm güç artışı sonrasında aracınızın egzoz emisyon değerleri kesinlikle değişmemekte ve duman atmamaktadır.
Tüm yazılımlarımız, hem güç dağıtımı açısından motor mekaniğine extra yük bindirmeden ve yakıt verimliliğini göz önünde bulundurarak yük tipi dyno üzerinde test edilmektedir. Optimum güvenilirliği muhafaza ederken azami gücü elde etme yeteneğimizle ön plana çıkıyoruz.
Alfa Romeo Brera Aracınızın motoruna uygulanacak chip tuning (ecu) yazılım işlemi ortalama 1 saat sürmektedir, daha fazla bilgi için lütfen Sık Sorulan Sorular bölümümüzü inceleyiniz.
Güç Kazanım - Performans Grafiği
Alfa Romeo marka araçlarına Chip Tuning yazılımı uyguladığımız müşterilerimiz
Tüm yorumlar
Firma zaten sektörün en iyisi, personel çok ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim. Arabamın çekişi ivmesi muhteşem, hızlanmasında çok fark var. Sakin kullanımda da 1 litreye yakın tasarruf ediyorum. Alfa Romeo 159 1.9Jtd - 136Hp @180 Hp28.09.2019
Su ana kadar kendi 2 aracım olmak üzere arkadaslarımın da araclarını yaptırdım toplamda 6 olmuştur hiç bir olumsuzluk yasamadım kesinlikle müşteri memnuniyeti herşeyden önce önplanda tutulan kurumsal bir firma ahmet beyin tecrübesi kerembeyin sempatikligi güleryüzlülüğü yakışıklığı firma yüzü olarak super ve ikisininde pozitif enerji dolu olmasıyla birlikte muhteşem olmuş tebrik ederim iyi ekip iyi işler demek :))))Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDM - 120Hp @145 Hp16.11.2019
3.0 grand cherokee var bende ve inanın bir 4 çekerin bu denli süratli olmasının tadını hiç bir arabada yaşamadım .Bundan sonra alacağım her araçta kesinlikle önce size uğrayacağım :))Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD - 218Hp @265 Hp11.12.2015( Devamını oku )
Aracım performans olarak oldukça iyiydi daha ne kadar iyi olabilir diye düşünmüştük oysaki REMAPS Kalitesinin farkında değilmişiz :) Uygulama sonrası çok ciddi bir performans aldık araçta Gerçekten çok başarılı bir sistemleri var Kesinlikle Tavsiye Ederim :) BMW 5-Serisi 530d - 245Hp @310 Hp21.06.2017( Devamını oku )
06 vrc 50 subaru impreza wrx sti,
06 kpz 01 bmw 530i ,
06 ka 2977 range rover vogue ve
06 akr 90 audi a6 3.0 quatro olmak üzere 4 adet araçımda remaps yazılımı mevcut gerçekten yazılımdan sonra arabalardaki değişikler den son derece memnunum hızlanma kalkıs son surat gibi artışların yanında en güzel tarafı yakıtın eskisine oranla daha düşük olması.Audi A6 3.0 V6 TDi - 233Hp @275 Hp22.06.2015( Devamını oku )
Özden K.Aracım harika oldu helal olsun Remaps'a emeği geçenlere teşekkür ederim özellikle beni yönlendiren bilgi verip beni ikna eden Ereğli Remaps ekibine YÜKSEL ÖZEL kardeşime ayrıca teşekkür ederimIsuzu Novo / Turkuaz 5.2 D - 155Hp @205 Hp12.03.2018( Devamını oku )
Bir arabanın hakkını veren ve kendini daha güvende hisseden ve bir arabadan nasıl zevk almanı sağlayan bir yazılım . Hep dediğim gibi bugün bir traktör alıyor olsam dahi remaps tan yazılım yaptırırım.Tekrar dan bizlere böle bir hizmetten faydalanma şansımız olduğu için sizlere teşekkür ederim.Chrysler 300C 3.0 CRD - 218Hp @275 Hp23.05.2016( Devamını oku )
Focus 3 dizel 95 hp olan aracimi taniyamiyorum resmen ucuyor surus cok zevkli hale geldi uzun vade de sorun olacagini dusunmuyorum isi iyi bilen insanlar tavsiye ederimFord Focus 1.6 TDCi - 95Hp @120 Hp22.10.2016( Devamını oku )
Performanslı , Kaliteli ve sorunsuz bir uygulamayı yapan cana yakın ve bilgili personel arıyorsanız olmanız gereken yer kesinlikle burası .
Emekleriniz icin tekrar çok teşekkürler eşim cok memnun kaldı .Jeep Renegade 1.6 Mjet - 120Hp @145 Hp07.12.2016( Devamını oku )
ben çok sık araç değiştiren birisi olarak diğer araçlarda başkaları tarafından yaptırmış olduğum yazılımdan hiç memnun kalmamıştım,Ümit beyide duymuştum işin erbabı olduğunu dolayısı ile iki aşamalı yazılım uygulandı kullanmaktan zevk aldığımdan dolayı satmaktan vazgeçtim bu sayede Ümit bey ve ortağına çok tşk lerimi iletiyorum.(downpipe müthiş oldu,yazılımın üstüne)BMW 5-Serisi 530d - 231Hp @290 Hp27.04.2016( Devamını oku )