BMW 3-Serisi model benzinli aracınızın ürettiği 245hp / 350nm motor gücünü, Türkiye normlarında hazırladığımız chip tuning(ecu)yazılım uygulaması sonrasında, 290hp / 450nm ’lik performansa ulaşmasını sağlamaktayız. Kazanılan +45hp / + 100nm güç artışı sonrasında aracınızın egzoz emisyon değerleri kesinlikle değişmemekte ve duman atmamaktadır.
Tüm yazılımlarımız, hem güç dağıtımı açısından motor mekaniğine extra yük bindirmeden ve yakıt verimliliğini göz önünde bulundurarak yük tipi dyno üzerinde test edilmektedir. Optimum güvenilirliği muhafaza ederken azami gücü elde etme yeteneğimizle ön plana çıkıyoruz.
BMW 3-Serisi Aracınızın motoruna uygulanacak chip tuning (ecu) yazılım işlemi ortalama 1 saat sürmektedir, daha fazla bilgi için lütfen Sık Sorulan Sorular bölümümüzü inceleyiniz.
Güç Kazanım - Performans Grafiği
BMW marka araçlarına Chip Tuning yazılımı uyguladığımız müşterilerimiz
Tüm yorumlar
F30 3.16i 136 beygirken şu anda 4.28i ile neredeyse kıyaslanabilecek performansa sahip ayrıca yakıtta 1 lt. azalma var. bugüne kadar da herhangi bir sorunla karşılaşmadım. ( MAŞALLAH) :)BMW 3-Serisi 316i - 136Hp @220 Hp13.12.2015
Aracım kesinlikle beklediğimden daha güzel performans sergiledi ve süreç akabinde hiçbir sorun yaşamadım. Ek olarak Ümit beyin ve çalışma arkadaşlarının ilgisi oldukça güzel hissettirdi. Elinize sağlık REMAPS ekibi.
Serhat K.Ara hızlanmalar muazzam oldu. Ayrıca 2.0 hdi hissiyatı veriyor araç. İster sakin kullanın ister performanslı kullanın her türlü memnun ediyor. Son olarak yarı otomatik Vites geçişlerindeki hissiyat bariz şekilde azaldı ve sürüş zevki inanılmaz arttı. Şiddetle tavsiye ederim. Peugeot 508 1.6 HDi - 112Hp @140 Hp16.07.2021( Devamını oku )
Aracım önemli derecede güç ve performans sahibi oldu.Vermiş olduğum para sonuna kadar helal olsun.Herşeyden önce ilgi alaka hürmet çok güzel müşteri memnuniyeti süper. Herşey için çok teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.BMW 5-Serisi 520i - 170Hp @220 Hp26.09.2019( Devamını oku )
Ugur A.Aracım i30 yazılım sonrası çok memnunum yakıt tasarrufu da var 2 bin motor araçlardan daha iyi performansı var. Motora zararı olduğunu zannetmiyorum teşekkürler Ümit Doğan yaptığı isin arkasında duran bir kuruluş sevgiler.Hyundai i 30 1.6 CRDi - 136Hp @165 Hp10.03.2018( Devamını oku )
Korkarak gelmistim tereddutum cok tu lakin hepsi yersiz mis aracim baska bisey sanki canavar oldu normal kullanimda hersey yazilim oncesi ile ayni ama soyle biraz basayim dedigimde muthis bir tork bir patlama hissettiriyor passat ta da ayni motor 160 bg var baska araclarda da ama caddy de 102 ps.. caddy nin 2.0 tdi Motoruna fabrikadan yapilan haksiz 102 ps guc artik gercek beygirinde cercekten tum samimiyetimle tesekkur ederim emeginize saglik Volkswagen Caddy 2.0 TDi - 102Hp @185 Hp15.11.2019( Devamını oku )
Yaşar Çelik E.Clio 4 aracıma yazılım yaptırdım. Daha önceden yazılımsız kullandığım aracımı Kayseride ki elektrik elektronik mühendisi olduğunu öğrendiğim Özdemir beye emanet ettim. Mühendis olması benim tüm kuşkularımı yıktı. Gerçekleştirilen işlemden sonra keşke daha önce yaptırsaydım dedim. Remaps bu işte gerçekten kalitenin yeri olduğunu deneyimleyince anlıyorsunuz. Remaps alilesine ve Özdemir beye ilgi alakası için çok teşekkür ediyorum. Renault Clio 1.5 DCi - 75Hp @115 Hp07.03.2022( Devamını oku )
Umit Dogan. Bu iste gercek uzman olan yegane insanlardan. Sindiye kadar 6 aracina da yazilim yapildi ve performans konusubsa cok memnunum. Firmalarin sadece bir yazilim farki ile uzerine koyduklari Binlerce Dolar, Eur fiyat farklarina aldanmayin. Remaps leyin cok guclu olsun, REMAPS leyin az yaksin.BMW 5-Serisi 520i - 184Hp @260 Hp15.10.2018( Devamını oku )
Remaps maslağa ilgisi için teşekkür ederim. Yakıt tüketimi konusunda net bir tasarruf yok fakat böyle bi güç artışı beklemiyordum. İnanılmaz! Renault G.scenic 1,5 dci 110 HP den 130 HP ye çıktı. Hızlanma müthiş. Teşekkürler. Renault Scenic 1.5 DCi - 105Hp @130 Hp24.01.2019( Devamını oku )